marți, 25 iunie 2024
26.7 C
Ramala

From the river to the sea, Palestine will be free ✊ من المياه للمياه

Activiști pro-Palestina și anti-Israel au montat corturi într-un campus al Universității București / Activiștii folosesc pe rețelele sociale sloganul ”De la râu la mare”, considerat antisemit / Universitatea anunță că are doar doi studenți palestinieni

Must read

Un grup de activiști care se identifică pe rețelele sociale cu numele ”Solidaritate România-Palestina” a instalat mai multe corturi într-un campus al Universității București și anunță un ”protest pașnic al studenților bucureșteni împotriva genocidului” din Gaza.

Militanții pro-Palestina și-au instalat corturile într-un spațiu de lângă rectoratul Universității București din Șoseaua Panduri.

În replică la inițiativa activiștilor, Universitatea București arată că are înmatriculați doar doi studenți din Palestina și nici unul din Israel.

VIDEO&FOTO Activiști pro-Palestina și anti-Israel au montat corturi într-un campus al Universității București / Activiștii folosesc pe rețelele sociale sloganul ”De la râu la mare”, considerat antisemit / Universitatea anunță că are doar doi studenți palestinieni

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Palestinianul | Filastīn | فلسطين

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura